Gener 2015

Previsió Cistelles Gener 2015

 

7-8/1/15 14-15/1/15 21-22/1/15 28-29/1/15
1 Manat Bledes 
1 Manat Espinacs  o carbassa
romanesco (Maria Riera-Palafolls) o carbassa  Bledes (quinzenals) o espinacs (setmanals)
1 kg Patata 1 kg Patata 1 kg Patata 1 kg Patata (setmanals)o Romanesco o broquil (quinzenals)??
Carbassa Xicoria (Escarola llisa) i conserva bossa coctel (maria Riera-Palafolls) Carbassa (quinzenals) o Broquil o romanesco (setmanals)??

Conserva tomàquet o romanesco

col
Bledes (Maria Riera-Palafolls)
Conserva de tomàquet
1 Manat Porro 1 Kg Ceba seca o porro
1 Manat Porro 1 Manat Porro
1 Manat Pastanaga Remolatxa 1 Manat Pastanaga

1 Manat Pastanaga

Els producte en negreta són d'altres productors ecològics

 

Comença un nou any

 

De nou a Can Prat. Contents de retrobar-nos amb el nostre petit univers, l'hort, els rucs i casa nostra però encare una mica desorientats i mandrosos de tornar al corre cuita del dia a dia.

El començament d'un nou any sempre ens fa estar a la expectativa de que ens depararà aquest  i són moments en els que busquem dins nostre la força, energia i inspiració per encarar tots els reptes que tenim davant. Tant de bo ho aconseguim!!!

Veure-ho a la previsió del contingut de les cistelles per aquest mes de gener que hi han molts interrogants. Hi han productes que segur que no ens faltaran i que podem preveure a les cistelles però n'hi ha d'altres que dependrà de com vagin evolucionant en les properes setmanes i del que ens puguin oferir la resta de companys de la Xarxeta, així que ho anirem actualitzant setmana a setmana.

A la nostra tornada ens hem trobat un temps magnífic i un hort molt sec per la falta de pluja i reg de les últimes setmanes. Durant els mesos d'hivern no et trobes gaires sorpreses. A diferència de la primavera i l'estiu quan d'un dia per l'altre passen moltes coses, les plantes canvien espectacularment, peguen estirades o fan flors o fruits o apareix una plaga....a l'hivern és tot tan constant i  impassible. A part d'una petita crescuda de les faves i els alls i els cultius de l'hivernacle que van a un altre ritme, no trobes més canvis que l'efecte que va fent les gelades i el fred en els cultius.

En els propers mesos anirem buidant l'hort esperant l'arribada de la primavera per tornar a omplir-lo i començar de nou, però encare queda molt per aquest moment!