Com fer la comanda

Pots fer la teva comanda entre dijous al vespre i dilluns a les 12:00 del migdia. Fer-la és ben fàcil.

Primer has d'estar donat d'alta al servei. Per això només cal que ens escriguis un correu a verdulea@gmail.com  i et donarem un nom d'usuari i password perquè puguis fer la comanda.

Has d’entrar dins el teu espai personal entrant el teu nom d’usuari i el teu password, i prems “entrar”.

Un cop dins el teu espai personal trobaràs, a la columna dreta, el catàleg amb els diferents productes que t’oferim. Has d’entrar a una de les famílies del catàleg i anar escollint els productes que vulguis.

Per exemple, entrant a “Fruites”: Cada producte té una casella on hi pots posar la quantitat que vols. Cada cop que acabis de fer la comanda d'una de les famílies,  has de prémer “Afegeix a la cistella”. A mesura que vagis afegint a la cistella els productes, veuràs com la comanda et va quedant registrada a la columna dreta de la pantalla, sota d’on diu “Cistella”, indicant-te el total de productes i el import total de la cistella.

En el cas que vulguis fer alguna modificació del que has afegit, pots corregir-ho prement “Modificar la cistella”. Aquí pots realitzar les modificacions (eliminar producte o bé canviar la quantitat) i prement “Actualitzar cistella” quedaran els canvis registrats i podràs continuar amb la compra.

Si tot és correcte, i vols finalitzar la compra, prems a “Fer la comanda” i t’apareixerà el contingut final de la cistella. Si ho desitges, a sota tens l’opció de fer algun comentari sobre la comanda.

Un cop hagis comprovat que tot és correcte, prems “Finalitzar comanda”. Un cop hagis enviat la comanda,  podràs consultar-la des de l’enllaç “el meu perfil”.

Rebràs la comanda el dia i al lloc on haguem establert anteriorment.

Bon profit i gràcies per confiar en els nostres productes.